Vad Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut ca nefiind un mod alternativ de viata. Eu nu cred ca inafara crestinismului ortodox se poate trai pe meleagurile noastre romanesti altfel. Cum? Am o experienta familiala extrem de trista. O vara de-a mea, Adriana Bularcu din Suceava, a fost nevoita sa divorteze, sa-si vanda bunurile, inclusiv apartamentul… De ce? Pentru a se integra. Unde? In absolut? Da! Nu mai are acum absolut nimic! I-au mai ramas un carucior, un vraf de hartii si credinta in altceva decat o credinta a noastra, a stramosilor. Prea putin… Absolut prea putin.

          Am citit cu stupoare dreptul la replica al grupului de presa MISA adresat stimabilului Cristian Bodnarescu, pentru articolul dumnealui  ,,MISA: Secta pagana cu masca crestina”.  Am inteles ca MISA leaga yoga de perceptele unui europenism declasat, ce nu-si cunoaste limitele. Nu poti construi castele pe nisipurile aspre ale Spaniei si MISA, in mlastinile-i spirituale ce-si zic matematici, fizici ale adeptilor ei care nu-si cunosc Sfintii, strabunii si propriul bun simt sintetic, nu cunosc cat de cat istoria omenirii si limba romana doreste promovarea fenomenului yoga.   

 Nu poti lega yoga de crestinism si nici crestinismul de alte practici. La urma urmei, in locul drogurilor promovate de occidentali, mai bun este sexul in grup!                                

Partidul celor de la MISA 

          In dreptul la replica oferit jurnalistului Cristian Bodnarescu, biroul de presa MISA afirma: ,,MISA este o asociatie apolitica.”. Yoghinii din MISA si adeptii Misiunii Astrale din Romania, Miscarea spirituala Sarmizegetusa la data de 18 martie au semnat un protocol pentru o colaborare si in plan politic. Presedintele MISA, Nicolae Catrina, declara : ,,Tot ceea ce ne dorim este sa cream un partid!”      

          Aceste afirmatii MISA, sa va spun sincer, mi-au creat un gust amar. Se vorbeste acolo de intelectualitate, se vorbeste despre integrare in absolut… Probabil ca este vorba de absolut orice, pentru ca oriceul absolutizeaza orice. Vorbesc despre apartinism si constat ca, de fapt dumnealor vor sa faca un partid care sa ralieze la aripa dreapta a Dracula Parc. Ideile respective nu pot apartine decat Diavolului si a unei mamici de-a astuia, care se numeste Talpa Iadului.        

Iadul previzibil a luat locul Raiului plauzibil

          S-a constatat la militarii in termen care erau odata in regimurile comuniste cat si ulterior in cadrul asa numitelor regimuri democratice la comunitati mari de soldati si ofiteri dezvoltarea perversiunilor. Este vorba in primul rand de homosexualism in cadrul barbatilor si a lezbianismului in cadrul comunitatilor de femei. Din datele pe care le am la dispozitie observam aceste abateri si la fenomenul MISA. Ii spun fenomen pentru ca am inteles ca deranjeaza sa fie religie, deranjeaza sa fie partid politic si se afirma ca nu exista, deranjeaza sa fie secta… Probabil, este un fenomen ciudat, realizarea integrarii nereusindu-se decat in ciudatenia celor care o reprezinta, ei raspunzand de asta. Ei isi duc traiul intinand viata altora carora le sugruma existenta in niste incinte insalubre unde, necunoscuti de nimeni, practica… Ce pot practica ei? Evident, nu poate fi vorba de un sex normal!  Este vorba de perversiune, iar de la perversiune pana la crearea unor oameni ahtiati dupa altceva decat procreatia, care este a divinitatii, nu mai este decat un simplu pas. Este pacat. In credinta crestina nu  creaza obtinerea exclusiva a placerii, ca o alternativa de viata. Credinta crestina reprezinta cu adevarat Divinitatea!           In momentul cand tu afirmi ca doresti sa te integrezi in absolut, el limitandu-se doar la continenta sexuala, deci nonejacularea si obtinerea exclusiv a placerii, in momentul acela pacatul devine divin in opinia adevaratilor credinciosi. In momentul acela tu nu mai apartii de un Rai plauzibil, ci de un Iad previzibil.    

          Daca vom completa aceasta nenorocire, sa-i spunem integrare in absolute, vom constata cu stupoare ca a obliga pe niste oameni sa consume exclusiv vegetale este o nenorocire poate la fel de mare cu obligarea oamenilor de circumstante sa consume numai preparate sintetice si modifciate genetic, in Occident.        

 Adeptii MISA: sclavi dezradacinati      

            Vom constata existenta multor familii ai caror copii au devenit niste dezradacinati dupa aderarea la astfel de fenomene. Dupa cum va spuneam, am si eu un astfel de caz in familie. Acesti copii isi pierd independenta psihica si devin dependenti de niste oameni a caror moralitate este discutabila atata timp cat ei totusi continua sa se numeasca ,,romani”, renuntand la credinta stramoseasca fara a da o alternativa la Dumnezeu. De altfel, nici nu exista o astfel de alternativa.        

          Nu exista din cate stiu eu oameni invarsta, pentru ca nu mai ajung, din datele pe care le am la dispozitie. Ei nu mai ajung la varsta matura pentru ca se pierd. Impreuna cu ei se pierd toate ideile lor, toata tineretea, toata frumusetea clipelor acelea deosebite. Ei intra intr-o degringorada totala atunci cand cred ca totul ti se cuvine, ca totul este frumos. Adeptii MISA ajung intr-un fel sau altul sa-si puna capat zilelor simbolice, precum o face un calugar. In schimb, calugarul are un merit pentru ca doreste sa ajunga mai departe, dincolo de zarile spiritului. In ultima instanta, acesti copii isi pierd bruma de integrare sociala pe care-ar trebui s-o aiba, drept raspuns neoferindu-li-se absolut nimic. Aceasta integrare este intr-adevar in absolut, pentru ca, dupa 4 ani, din datele statistice pe care le am eu, dupa 4 ani in care te integrez in absolut, sunt niste tineri cu ochi goi sufleteste si din toate punctele de vedere. Nu pot afirma in nici un caz ca sunt mai sanatosi decat au fost. Tot din datele de care dispun si doresc sa fiu contrazis; nu am constatat ca exista o familie, una singura, o familie de tineri care sa fi rezultat din aceasta comuniune la nivel MISA care sa fi procreat, o familie care sa fie exemplu dupa 20-30 ani de MISA. MISA este dinainte de Revolutie, dinainte de 1989. Sa mi se arate o familie, oameni  care s-au casatorit, au copii, s-au integrat in societatea omeneasca, sunt intelectuali asa cum se afirma si au o viata spirituala de invidiat! Nu exista! Si, mai mult decat atat, eu nu cred personal ca poate fi dovada mai pertinenta ca aceasta organizatie militanta de tip sectar nu poate duce decat la dezmembrarea mintala cu tulburari de comportament ireversibile ale acestor tineri care nu vor mai ajunge pentru a se integra social. Ei nu vor mai ajunge sa-si creeze o familie. Familia este celula de baza a societatii, celula pe care-o accepta intr-un fel sau altul, intre ghilimele vorbesc, si religia crestina actuala. Nu exista familie, nu exista nimic. Nu exista spiritualitate, nu exista speranta… nu exista decat moarte si neadevar! Poate, exceptii fatale, care nu vor dovedi nimic.     

          Dupa cum spunea Iisus Hristos: ,,Cine nu-i in stare de iubire adevarata, adica nonperversa, nu-i in stare nici de credinta adevarata. El tine umbra Pamantului degeaba!” ,,Crestinismul este: calea, adevarul si viata!”  

 Sectantii MISA au un indice Ketler (IQ) scazut

          MISA afirma in dreptul la replica pentru domnul Cristian Bodnarescu ceva ciudat. ,,MISA este formata in majoritate tocmai din intelectuali, dupa cum ar demonstra-o studiile statistice.” Este foarte interesant. Ce institut de statistica a facut studii? Din datele pe care le avem, accesul la activitatea acestui fenomen este practic limitata. Domnul Cristian Bodnarescu a dorit sa ia legatura si, din ce a putut constata, nu stiu daca erau 1 sau 2 oameni care sa fi absolvit aceasta facultate. Am dori sa cunoastem statistici clare, dar bazate pe documente din care sa reiasa ca intr-adevar marea majoritate a intelectualilor au aderat la MISA. Din datele pe care le avem, acest lucru nu exista. Ori, a face afirmatii fara acoperire  este la fel de grav cum a afirma cum tu fenomen reusesti sa imprastii drepturi morale si psihodemonstrative la niste oameni care au un indice Ketler scazut si care te asculta pentru ca, in conditiile dintotdeauna ale societatii omenesti, exista si astfel de oameni care nu sunt orientati in viata. Sunt oameni care, dintr-un motiv sau altul, poate si din putinatatea modului lor afectiv si efectiv nu reusesc sa se integreze intr-o societate.        

          Ca tanar student la medicina in anul 2 am practicat yoga si-am ajuns autodidact, este adevarat. Pe vremea aceea nu dadusem inca de dumneavoastra, de MISA. Am constatat cu stupoare ca prin asiduitate, fiind un tip tenace, am reusit sa fac lotus inchis. Dupa cateva repetari am facut elongatie de plex sciatic si am renuntat la yoga din acel moment. Am renuntat si la bruma de teorie pe care probabil n-o aveam. Deci, daca isi propune cineva sa faca yoga fara a avea fundamentul indian; fundament al psihologiei, filosofiei si teoriei indiene legate de yoga mi se pare o greseala deosebita. E ca si cum ai adopta crestinismul fara sa-ti faci semnul crucii.