ANALKO ALUMINIUM INDUSTRY, lider in piata vopsirii in camp electrostatic de peste 35 de ani, aduce in Romania noi produse, pastrand nota calitatii prin parteneriate cu furnizori de elita.

Activitatea firmei a inceput in anul 1975 in Grecia, iar in anul 2004 ANALKO si-a extins activitatea si in Romania, inaugurand o fabrica dotata cu ultimul tip de tehnologie in domeniu. Pentru satisfacerea nevoilor colaboratorilor nostri si pentru a ridica nivelul calitatii produselor noastre, compania noastra a adoptat normele prezentate in referentialele ISO si QUALICOAT pentru care detinem si certificari, inclusiv pentru SEASIDE.

Cunoscut la nivel national si international pentru excelenta in vopsire in camp electrostatic, in 2012 se extinde cu alte trei departamente: departamenul de prelucrare si modelare a tablelor metalice, departamentul de plase antiinsecte (sub sigla screenart) si departamentul de usi sectionale si rulouri (sub sigla rollart) iar in 2013 inaugureaza si departamentul de panouri fotovoltaice.

Prezent la Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii ROMEXPO in perioada 18-21 aprilie 2013, Pavilion C2, Stand 41-46, va sta la dispozitie pentru prezentarea noilor produse.

Usi sectionale rezidentiale si industriale 

Usa de garaj ROLLART asigura un inalt nivel de protectie pentru garajul dumneavoastra prin panourile cu perete dublu din otel galvanizat, acesoriile de fixare si sistemele de actionare electrica integrate, cu transmitator.

Un avantaj al usilor ROLLART este acela ca ofera protectie optima impotriva pierderii caldurii, economisind energie si asigurand un nivel crescut de confort.

Pot fi personalizate prin diferite modele de panel (casetat, dungi late, inguste, neted sau stucco), prin vitrare (exista o gama variata de ferestre de diverse modele si marimi), prin intergarea de usi pietonale in concordanta cu designul si culoarea.

Pot fi actionate manual sau cu telecomanda.

Organizarea interioara a spatiului industrial este foarte importanta pentru modul de deschidere al usii si implicit al tipului de sistem de culisare ales. Utilizatorul spatiului trebuie sa aleaga tipul de culisare care il avantajaza cel mai bine: sistem de ridicare standard orizontal, sistem partial vertical, sistem complet vertical sau sistem in panta acoperisului.

Usile sectionale industriale sunt solutia optima pentru a economisi spatiul interior, intucat panelul este plasat vertical, aproape de perete sau paralel cu tavanul, astfel evitandu-se posibilele accidentari.

Usa metalica si usa rezistnta la foc

Usa ROLLART are caracter, are forta si robustete, pentru ca o usa nu este doar o piesa de mobilier, ea este primul semn distinctiv al casei tale. Este o usa care se potriveste oricui, in orice mediu si care te poate defini, fiind disponibila in cea mai variata gama de culori.

Usile rezistente la foc sunt folosite in special in mediul industrial si in medii cu flux mare de persoane si sunt impuse prin norme de siguranta publica, fiind strict necesar sa respecte anumite norme de specialitate. Ele pot fi folosite si inlocuinte dara se doreste un plus de siguranta.

Sunt disponibile sub indici de rezistenta REI60, 90 si 120 minute.

Usile etanse la foc pot fi livrate cu un canat sau doua canate, sunt realizate din tabla galvanizata iar la interior vata minerala si material termoizolant special.

Rulouri ferestre si plase antiinsecte

Rulourile exterioare aplicate reprezinta o solutie moderna pentru constructiile noi si pentru renovarea celor vechi, au caseta si lamele din aluminiu.

Elegante si utile, rulourile exterioare din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care realizeaza o buna izolare termica si fonica.Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protectia antiefractie. 

Bucurati-va de vara fara prezenta deranjanta a insectelor, cu plasele de tantari cu rama de aluminiu ANALKO-SCREENART.

Produse fabricate special pentru ferestre si usi balcon, cu miscare orizontala sau verticala.

Un produs estetic combinat cu o tehnologie moderna, plasa screenart poate avea o deschidere de pana la 3 metri, putand fi aleasa varianta plisee sau varianta de tip rulou.

ANALKO este un partener de incredere pentru renumite societati cu activitate specializata in marile lucrari ce includ aluminiu si alte metale.