A mai trecut un sfarsit de saptamana… S-a lasat cu multa distractie, cu muzica buna, cu Bon Jovi, cu pitipoance bronzate, cu ore-n sir de mers bara la bara pana la iesirea din Cernavoda si, nu in ultimul rand, cu multe, foarte multe gunoaie pe plaja, pe strada, in Piata Constitutiei sau pe iarba verde.

Pentru cei care au fost la mare, vremea a fost numa’buna de stat cu burta la soare, de lenevit pe plaja cu “berica” intr-o mana si cu punga de seminte in cealalta. Si cum la romani “portectia” nu prea conteaza, turistii ajunsi pe litoral au uiat de tot ce inseamna bun-simt sau cei 7 ani d-acasa. Si nu cred ca ar fi cazul sa amintim de protectia solara sau, mai degraba, de lipsa ei. Scopul: un broz care sa aminteasca de tuciul lu’ mamaie.

Pana aici, toate bune si frumoase, dar mare zarva a fost pana la iesirea din Cernavoda, cand toate masinile bengoase au dat “bir cu fugitii” spre capitala. Si spun “bir cu fugitii” pentru ca s-a mers bara la bara. 40 de km in mai bine de doua ore. Haide ca o ducem bine in conditiile in care doamna Boagiu n-a reusi sa termine nici in acest an autostrada spre mare.

Iar la iarba verde, lucrurile au stat la fel, doar ca a lipsit marea. A compensat, insa, gratarelul burudsit cu mititei, costite de porc sau copanele de pui. Maneau a fost la maxim, nu a lipsit nici aici berea, iar doamnele au avut ocazia sa isi etaleze pe malul garlei nou costum de baie. Au facut burta mare, s-au bronzat si s-au simtit bine pentru ca, na, acu’ vine o noua zi de mers la treaba! Distractie mare si dupa ce au plecat pentru ca in urma lor au lasat tone de gunoaie, poate-poate ii vor tine de urat pajistii  pana data viitoare.

A fost distractie mare si in cluburile din tara. Totii burtosii cu lantu’ la gat si cu ochelarii de soare au dat navala in cluburile de manele. S-a lasat cu shot-uri peste shot-uri si cu o bataita mica la iesirea din club pentru ca nu stiu ce burtos a pus mana pe fundul gagicii nu stiu carui alt burtos. Si tot asa, s-au invartit lucrurile intr-un cerc vicios.

Prilej de voie-buna a fost si in capitala, unde cei peste 50.000 de fani Bon Jovi au avut ocazia sa-si asculte live formatia preferata.

Tu cum te-ai distrat in acest sfarsit de saptamana?