De ce zic asta? Pentru ca Re:Seminarul a iesit bine, foarte bine. Ce nu a fost bine, ca sa terminam de la inceput cu asta: Timpul a fost prea scurt si am fost presati de un eveniment ulterior, asa ca lumea nu a putut sta la socializare.

Ce a fost bine: invitati care aveau ceva de spus, public foarte atent, notite multe, foarte mult interes.

Ce a diferentiat Re:Seminar de alte evenimente? Interesul deosebit pe care se vede ca si l-au dat prezentatorii, publicul select (imi cer scuze, dar chiar asa a fost). Intr-o lume de evenimente la care ne-am obisnuit sa existe scandalagii, oameni veniti pentru mancare sau pentru a se trage in poza, asta a fost un eveniment la care au venit cei mai interesati. Chiar dificultatile avute cu invita.ro sunt o garantie a faptului ca oamenii aceia si-au dorit mult sa fie acolo.

Temele au fost diferite de obisnuitele subiecte abordate la intruniri. Am observat ca la intalnirile new media care fac bloggingului cinstea sa ocupe un loc, se aleg temele de scandal despre care pomeneam mai sus. Ei bine Re:Seminarul n-are nimic de-a face cu asa ceva, si cred ca reprezinta un eveniment la care nu te duci sa fi vazut ci sa inveti.

O analiza a subiectelor din aceasta editie a Re:Seminar-ului, precum si citate din clasici  veti putea citi luni pe hotcity.ro, care a avut bucuria de a fi partener media.