Sa te imbraci cu stil nu este deloc greu. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cu mare atentie articolele vestimentare, astfel incat sa te avantajeze. In acest articol iti vom prezenta cateva idei excelente care te vor ajuta sa alegi haine pe care le poti purta cu incredere.

Nu cumpărați ceva pentru o singură ocazie

Cu totii am fost in situatia de a cumpara articole vestimentare pe care sa le purtam doar cu o singura ocazie. O nuntă, o petrecere de Crăciun, o reuniune de vineri seara în pub cu prietenii tăi. În loc să cumpărați ceva specific pentru anumite evenimente, încercați să aveți câteva piese vestimentare în garderoba dvs., care să fie mai versatile, exact asa cum sunt cele de pe https://fashionsales.ro/.  Dacă alegeți ceva simplu și mai clasic, mai degrabă decât orientat spre tendință, îl veți putea purta din nou și din nou. Accesorizat inteligent, nu va avea niciodată același aspect.

Nu cumpărați sau păstrați ceva care nu se potrivește

Nu este neobișnuit să țineți haine care nu vi se potrivesc în speranța că vi se vor potrivi într-o zi. De asemenea, nu este neobișnuit să cumpărați ceva într-o dimensiune prea mică ca stimulent pentru a pierde în greutate sau pentru că este la reducere. Cu toate acestea, a te agata de aceste articole – pe care nu le poți purta fizic – este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți face dacă încerci să reduci dimensiunea garderobei tale. Fii realist și cinstit cu tine însuți. Dacă nu vi se potrivește, este timpul să o vindeți sau să o donați.

Nu cumpărați sau păstrați ceva care nu vi se potrivește

Pe lângă faptul că multi oameni țin de lucruri care nu se potrivesc, mulți dintre noi păstrează piese despre care știm că nu ni se potrivesc. Adesea am cumpărat ceva din capriciu pentru că este o mare tendință sau pentru că am văzut pe altcineva purtând-o și am crezut că va arată uimitor si pe noi – dar pentru că pur și simplu nu ne convine, nu am scos acel articol niciodată din dulap. Dacă o piesă vestimentară nu te face să te simți încrezător și confortabil, nu ar trebui sa aiba loc în viața ta.

Nu cumpărați ceva doar pentru că este o afacere

Este foarte usor sa te lasi dus de val atunci cand sunt reduceri la haine si sa cumperi articole pe care cel mai probabil nu le vei purta niciodata. Nu cumpărați niciodată ceva doar pentru că este o afacere excelentă. Indiferent cât de accesibil este acel articol, dacă nu îl porți niciodată, este o pierdere completă de bani.

Când cumperi ceva, scapă de altceva

O modalitate excelentă de a vă menține garderoba la o dimensiune acceptabila este de a adopta politica one-in, one-out: de fiecare dată când adăugați ceva nou, scoateți o piesă (și o vindeți sau o donați în scopuri caritabile). Nu numai că vă va garderoba curata si aerisita ci înseamnă, de asemenea, că trebuie să fiți mult mai încrezători în privinta a ceea ce achiziționați. Nu vei cumpăra niciodată ceva decât dacă iti place foarte mult, știind că va trebui să pierzi ceva special din garderoba ta.