Nu-i asa ca nene asta, care de altfel mai trece si pe la mine urmand un algoritm oarecare, zic, nu-i asa ca nenea asta are foarte mult timp liber?

Trilema
Are un rate de aprox 2 commenturi de fiecare blog, si macar un ochi arunca pe articole fiindca zice oarecum la obiect.

Deci omul aplica reteta. Comenteaza pe unde apuci (comenteaza pe bloguri cu trafic sau vizitate zilnic de aceiasi cititori fideli), e rautacios si, desi e extrem de superficial, se vede ca incearca sa fie pertinent. Scrie in fiecare zi, articole cu subiect. Nu ma apuc eu sa comentez fiindca nu-mi plac, dar au subiect.

Omul are blog de 1 luna ( scrisesem 2 dar am comentat la corectia lui. cu atat mai bine, dara)!, iar in graficul urmator, zoso.ro e cu albastru iar dansul cu maro.
zosositrilemaPozitia lui in zelist? Iaca.
zelist

Hai, mai spune careva ca strategiile clasice de crestere a traficului nu dau roade? By the book. Scrie zilnic, comenteaza la cei mai buni.
trilemaecostin

Deci ca sa va explic, mie nu imi place nenea de nici o culoare, fiindca ceva mi se pare putred. Ii lipseste umanitatea sau nu stiu ce. Dar e un model pentru astia mici de se intreaba ” ce sa fac si eu, ca am 4 cititori din care doi sunt mama?”.
Iacata.