Atat ca sa va incurajez sa participati la campania Hotcity in urma careia cate doua bloggerite/luna pot castiga promovare lunara in valoare de cate 1000 de euro, cat si pentru a da un bun exemplu (ca ma roade de ceva vreme sa imi vars naduful), tin sa va prezint urmatoarele.

Sunt bombardata in ultima vreme cu cereri de schimb de linkuri, oferte pentru a promova diverse site-uri in sidebar contra unor sume sau a unor reduceri/servicii. Asta ma scoate relativ din sarite pentru ca am declarat de mai multe ori ca daca promovez ceva, este doar pe baza de simpatie sau prietenie. Nu spun ca nu exista exceptii. Daca se face o campanie pentru un produs in ale carui calitati cred, accept sa scriu posturi platite sau sa promovez banner, dar asta se intampla destul de rar. Trebuie insa neaparat sa imi placa.

In rest, am mereu pe blog bannere pentru diverse campanii la care tin sau site-uri pentru care m-a rugat un amic: tine-mi si mie bannerul pe site pana capat putin trafic.

Lucrurile au luat-o razna insa in ultima vreme, fiindca primesc in fiecare zi cate o oferta care ma lasa masca. Pune-ma in sidebar si iti dau acces la felicitari de afaceri! No shit?! Vai, mersi.

Deci lamaia nu se vinde decat daca e in situatia: as scrie oricum, de ce nu? In rest, mana de ajutor e mereu disponibila pentru prieteni.

Voi ce politica finainciara 😀 aveti? Astept sa ne scrieti daca pentru voi e sau nu totul de vanzare.

Eu zic ca merita, fiindca premiul nu-i o plata 🙂 .