Daca anul acesta doresti sa te casatoresti poti sa te pregatesti de acum alegandu-ti cea mai frumoasa rochie de mireasa. Daca esti foarte pretentioasa si stocurile pe care le gasesti in magazine nu te satisfac atunci noi iti oferim cea mai buna solutie:Targul de nunti organizat la palatul parlamentului.

Iar incazul in care nu vrei sa investesti foarte mult in rochia de mireasa afla ca exista firme care inchiriaza rochii. Astfel poti inchiria o rochie pentru noaptea nuntii, o rochie cu care sa fii intr-adevar superba asa cum ti-ai visat.

Discounturile (probabil precalculate ) pe care comerciantii le afiseaza pe perioada targului sunt de pana la 50% majoritatea comerciantilor de rochii de mireasa sau costum de mire iti ofera pe langa rochia sau costumul respectiv si anumitye servicii aditionale care sunt incluse in pret. Unul dintre ele ar fi modificatul rochiei in cazul in care totul nu vine perfect si nu gasesti o rochie care sa ti se potriveasca foarte bine sau cea care ai gasit-o iti place foarte mult dar trebuie modificata un pic.

Daca coafurile de mireasa au ramas oarecum neschimbate afla ca in materie de rochii trendul este simplitatea, acesta se poarta rochiile de mireasa simple, in toate nuantele de alb.

Se poarta materialele vaporoase, fluide si cu pliseuri, iar rochia trebuie neaparat accesorizata cu flori si pietre Swarovski.

In plus la Targul de Nunti exista si firme specializate care ofera tot felul de servicii conexe pentru ziua de cununie civila si cea a nuntii.Unele firme sunt firme de cattering, altele fac aranjamentele florale de la restaurant si altele se ocupa de toate accesoriile de nunta. In categoria accesoriilor de nunta intra invitatiile, decoratiunile de la restaurant, imbracarea scaunelor, ravase, confetti, baqloane decorative, si multe alte maruntisuri care iti mai trec prin minte atunci cand te apuci sa pui totul pe hartie.

Alte firme au prefrat sa faca un fel de antreprenoriat in domeniul serviciilor de nunti si sa integreze totul sub un singur contract. Practic nu trebuie decat sa semnezi un contract, sa platesti o suma de bani si de restul se ocupa firma de nunti consultandu-se cu tine in prealabil si specificand totul in contract.