Modelul Mercedes GLE Coupé beneficiază de elemente de design inovatoare și pachete special proiectate pentru a personaliza fiecare autoturism. Eleganța se îmbină armonios cu robustețea, iar expresivitatea noului Mercedes GLE Coupe cucerește inimile tuturor. Cu un design irezistibil și dotări de top, noul tău GLE Coupé se va distinge în mulțime, reflectându-ți preferințele.

Poți să te convingi de beneficiile dotărilor noi de design oferite de GLE, vizitând reprezentanțele Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz. În Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timișoara, cele mai noi și frumoase modele Mercedes te vor captiva prin personalitate și stil. 

Pachetul Night

Pentru un plus de expresivitate, alege pachetul Night de dotări, caracterizat prin elemente exclusiviste negre. 

Un stil sportiv, atletic, un design special, vor atrage atenția celor care își doresc un autovehicul care impresionează prin forță. Modelul GLE Coupé este înzestrat cu oglinzi acționate electric, volanul este îmbrăcat în piele fină Nappa,  iar interiorul este decorat cu ornamente de culoare bej și negru. Într-un ambient dominat de confort și eleganță, șofatul pe distanțe lungi devine o adevărată savoare.

Exteriorul este creat să emane putere, grila radiatorului păstrează aspectul de diamant, cu pini cromați, fiind integrat logoul Mercedes sub formă de stea. Un plus de originalitate este dată de lamelele de culoare negru lucios, cu inserții cromate.

Roțile fabricat din aliaj ușor au diametrul de 20 inches, iar designul cu 5 spițe negre completează aspectul stilat al vehiculului. Spoilerele din față și spate au elemente decorative negre lucioase. 

roți AMG din aliaj ușor, cu dimensiunea de 50,8 cm (20 inch), design în 5 spițe duble, vopsite în negru lucios și șlefuite (RZW); alte variante opționale de roți AMG de până la 55,9 cm (22 inch)

Elementele ornamentale oferă habitaclului un stil aparte, cu scaunele decorate cu detalii din lemn de diferite culori: tei antracit, stejar gri, frasin, nuc, negru ultra lucios. 

Trapa culisantă panoramică

Aspectul sportiv al noului GLE Coupé este subliniat de trapa panoramică. Senzația de libertate, de lumina nesfârșită te va însoți pe orice drum, dacă alegi modelul cu trapă de dimensiuni generoase, care oferă un stil lejer și amplu interiorului. 

Iluminatul ambiental

Atmosfera interioară a autovehiculului este potențată de un iluminat corespunzător. În funcție de preferințe sau de gusturi, poți seta cum dorești iluminatul ambiental al noului GLE Coupé. Cele 64 de culori combinate alcătuiesc mereu nuanța de lumină perfecta. 

Există de asemenea și elemente stabile cu lumină albă, pentru o mai bună orientare. Dotările premium sunt menite să aducă un plus de confort oricărei călătorii la volanul noului GLE Coupé. 

Elemente decorative cu structură metalică

Un interior deosebit are nevoie de accente speciale, pentru contrast. Micile elemente decorative sunt menite să sublinieze eleganța interiorului, pentru a aduce un plus de calitate acestui vehicul premium. Atmosfera agreabilă din interiorul mașinii este completată de sistemul multimedia MBUX, sonorizare excelentă și o lumină ambientală cu proiecție logo, concepută să relaxeze.Fiecare dotare specială, fiecare element de design sunt concepute pentru ca la volanul noului GLE Coupé să trăiești o experiență unică. Modelul se distinge prin forță controlată, eleganță, adaptabilitate la dorințele celui care o conduce. Iluminarea, ornamentele, culorile interiorului pot transforma un autovehicul într-o bijuterie cu un design unic. Caracterizat de linii dinamice, cu performanțe tehnice deosebite și un design elegant, noul GLE Coupé se poate transforma datorită detaliilor interioare în mașina pe care ți-o dorești și care reflectă propria ta personalitate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here