Ce inseamna sa fii surd.

Dupa cum a aflat toata lumea, Arhi are o matza. Aceasta matza provine din posesiunile lui bunica-miu. Pe care l-am sunat azi ( de vreo 8 ori) sa-l anunt ca pisicul si-a atins destinatia finala. Nu mi-a raspuns. Pe la trei ma suna maica-mea terminata, ca ce-o fi cu el, nu raspunde nici pe fix nici pe mobil. Eu am incercat sa ii explic ca e surd si n-aude. Mama, ca ce, mobilul lui se aude din strada ( e adevarat). Asa ca am mai bagat un maraton de sunat. Nimic.

Intr-un final raspunde si foarte iritat ma anunta ca n-a sunat nici un telefon toata ziua. (!!)

Ei bine ieri, pe cand sedeam cu el si incercam sa determinam sexul pisicilor, mama il suna in disperare. Galagia era atat de infernala, incat credeam ca o sa o iau razna daca nu raspunde odata. El insa cerceta linistit pisoii intre picioare. La un moment dat, cedand psihic, urlu: Vezi ca suna! La care el, observand clipocirea ecranului zice frumusel: Da’ ce tipi asa? Abia acum a inceput sa sune.

Acest post e scris special pt. mama, ca sa inteleaga odata pt. totdeauna ca omul este surd, dar surd- cizma like- surd, si ca daca nu raspunde la telefon nu inseamna ca a patit ceva.

Intre timp ma gandeam cum totusi a reusit sa imi raspunda adineauri. Raspunsul e: a VAZUT ca suna. Apare acolo o fetita cu coade si numele meu, scris mare. Ca de vazut, vede.