Cruella De Vill era o oarecare ticaloasa, o fana a blanii si avea o personalitate intunecata, toate acestea facand-o unul dintre cei mai mari raufacatori din istoria Disney. La 60 de ani de la premiera filmului de animatie (din 1961), Cruella va avea propria ei actiune live in care va fi interpretata de castigatoarea Oscar Emma Stone.

Noul film poarta numele lui Cruella si, potrivit Disney, portretizeaza primele zile ale unuia dintre cei mai notori ticalosi si iconite de moda ai cinematografiei (desi fara a face atata paltoane din catei).

Cruella este regizat de Craig Gillespie (I Am Tonya) si produs de Andrew Gunn (Crazy Friday), Marc Platt (Mary Poppins Returns) si Kristin Burr (Christopher Robin), cu Emma Stone si Michelle Wright (Baby Driver) ca producator executiv. In plus, prezentand un raufacator care este si o figura importanta a modei, costumele au fost create de designerul de costume de doua ori castigator al Oscarului Jenny Beavan , care a lucrat cel mai recent la Mad Max: Fury Road.

Disney a dezvaluit deja un prim poster care arata o Cruella cu un aspect diferit, in stil punk, de cel pe care l-am vazut in filmele de animatie, dar cu aceeasi dragoste excesiva pentru moda care a determinat-o pana la urma sa devina rapitoare.

Despre ce este Cruella?

Cei care au vazut filmul original isi amintesc cu siguranta ca Cruella era o femeie bogata care iubea blana si era mereu in cautarea unei haine noi, ceea ce o face sa fure aproape 100 de catei cu ajutorul a doi criminali care au fost nevoiti sa-i omoare pentru ea. ia haina.materialul de care avea nevoie pentru noua ei imbracaminte preferata.

Noul film are loc cu ani inainte de acel moment si ne va arata cum Cruella de Vill, plasat in Londra anilor 1970, a ajuns sa devina raufacatorul pe care cu totii il cunoastem si ne place sa-l uram.

Rezumatul oficial al Disney suna dupa cum urmeaza: Castigatoarea premiului Oscar Emma Stone (La La Land) joaca in filmul Disney CRUELLA, un nou lungmetraj live-action care relateaza primele zile rebele ale unuia dintre cei mai notorii raufacatori din film si moda. , legendarul Cruella de Vil. Amplasat in Londra anilor 1970 si in mijlocul revolutiei punk rock, CRUELLA urmareste o tanara escroc pe nume Estella, o fata inteligenta si creativa hotarata sa-si faca un loc in moda cu modelele sale vestimentare. Cand se imprieteneste cu o pereche de tineri hoti care ii apreciaza apetitul pentru rautati, impreuna reusesc sa-si construiasca o viata pe strazile Londrei. Intr-o zi, talentul Estellei atrage atentia baronesei von Hellman, legenda infricosator de eleganta si sofisticata a modei interpretata de de doua ori castigatoare a Oscarului Emma Thompson (Howard Manor, Sense and Sense). Dar relatia lor pune in miscare un curs de evenimente si revelatii care o vor vedea pe Estella imbratisand latura ei rea si devenind Cruella disonanta, nervoasa si care cauta razbunare.

Primul trailer a fost in sfarsit dezvaluit si ne arata o Cruella foarte diferita de cea pe care am intalnit-o in filme. Este vorba despre un designer de moda frustrat, care este gata sa faca o „declaratie” si sa demonstreze lumii ca nu exista nimeni ca ea, chiar daca inseamna sa devina putin „psiho” ​​(cum spune Stone in videoclip). 

Primul trailer ne-a oferit si o prima privire asupra restului personajelor, precum Mark Strong si Emma Thompson, care pare a fi un fel de mentor pentru tanara Cruella, care se intalneste pentru prima data cu acolitii sai, Horacio si Gaspar. , si incetul cu incetul incepe sa-si piarda mintile.

Pe de alta parte, trailerul final ne lasa sa vedem putin mai mult din dificultatile prin care a trecut Cruella si care aparent au impins-o sa devina ticalosul pe care il cunoastem cu totii si pe care ii place sa-l uram, care a vrut sa-si faca o haina cu pielea lui 99. catelusi dalmatian.

Regia

Emma Stone o interpreteaza pe Cruella, in timp ce Emma Thomspson este un designer de moda care acorda atentie tinerei promitatoare care ii intersecteaza calea. In film ii mai joaca Mark Strong, Emily Beecham (care va aparea in 1899, noua serie de la creatorii lui Dark) si Paul Walter Hauser (Richard Jewell), care va juca rolul unuia dintre slujitorii lui Cruella.