DocProcess, compania romana de automatizare a proceselor de afaceri, a anuntat deschiderea unui birou comercial in Statele Unite. Salim Sunderji, nou-numit CEO al grupului, va conduce biroul deschis in Austin, Texas.

,, Cand ne-am unit fortele cu Morphosis Capital, am dezvoltat o strategie pentru a ne extinde pe noi piete si a deveni un actor global. Vrem sa fim prezenti pe pietele importante din intreaga lume nu numai prin serviciile pe care le oferim, ci si prin intermediul birourilor locale. Deschiderea unui birou comercial in SUA este un pas firesc in dezvoltarea noastra, avand in vedere ca piata este renumita pentru interesul sau ridicat pentru tehnologiile inovatoare, inclusiv in domeniul automatizarii proceselor de afaceri “, a declarat Liviu Apolozan, presedinte si vicepresedinte al Strategiei, DocProcess.

Salim Sunderji, care va conduce biroul din Austin, se va concentra pe construirea unei echipe locale si pe atragerea de noi clienti pe piata americana. Pe langa dezvoltarea operatiunilor din SUA, Salim Sunderji este, de asemenea, responsabil pentru stabilirea de parteneriate globale si extinderea serviciilor DocProcess in Marea Britanie, Orientul Mijlociu si India.

,,Avem in vedere parteneriate cu diversi integratori pentru a accelera utilizarea produselor DocProcess de catre companiile din SUA. Avantajul major al platformei DocProcess Business Ecosystem Automation este ca se potriveste tuturor tipurilor de companii, indiferent de industria in care activeaza. Fara a-si schimba infrastructura de lucru sau procesele interne, companiile isi pot imbunatati si eficientiza operatiunile de afaceri prin solutiile noastre personalizate. Ma astept ca solutiile DocProcess sa fie la mare cautare pe piata americana, unde pandemia globala a schimbat modul in care functioneaza companiile si modul in care colaboreaza intre ele si cu institutiile publice “, a declarat Salim Sunderji, CEO al grupului si sef al DocProcess birou.

Biroul din Austin este a treia locatie DocProcess deschisa in afara Romaniei. In 2018, compania a inaugurat un centru de cercetare si dezvoltare in Grenoble, urmat de un birou comercial la Paris, in aprilie 2020. Din cei 63 de angajati DocProcess, 17 isi au sediul in afara Romaniei.

Cu urgenta reinnoita resimtita de companiile din intreaga lume de a-si continua eforturile de transformare digitala, DocProcess se asteapta ca cererea de solutii de automatizare sa creasca rapid pe pietele SUA, Orientul Mijlociu, Europa si Asia. Potrivit unui sondaj realizat de PwC, 48% dintre directorii financiari intentioneaza sa accelereze automatizarea si alte moduri noi de lucru, in timp ce 49% dintre directorii executivi isi vor creste semnificativ investitiile in transformarea digitala.

Avantajele cheie ale Business Ecosystem Automation sunt accelerarea proceselor de afaceri (inclusiv procesarea facturilor), o reducere substantiala a intarzierilor de plata, economii de numerar, precum si imbunatatirea luarii deciziilor datorita accesului in timp real la date de calitate. Transformarea digitala in curs de desfasurare a fost identificata drept un factor de agilitate, flexibilitate si scalabilitate. Permite companiilor sa integreze rapid si fara probleme un numar mare de clienti, parteneri si furnizori noi, indiferent de capacitatile lor tehnologice. In contextul modelului WFH care a devenit din ce in ce mai raspandit incepand cu 2020, Business Ecosystem Automation ofera conectivitate oricand si oriunde, atata timp cat exista o conexiune la internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here