Calculatorul este sistemul care va ajuta in fiecare zi atat la job, facultate sau atunci cand doriti sa va relaxati. Pentru a putea utiliza PC-ul multi ani de acum inainte va fi necesara intretinerea corespunzatoare a acestuia pentru a nu se defecta complet.

Din nefericire, orice sistem are momente in care programele ruleaza mai greu, se inchide sau o anumita componenta nu mai functioneaza. Acest lucru poate fi influentat de neingrijirea lui sau a timpului lung de utilizare. Indiferent de problema, un centru de reparatii calculatoare (https://www.onlaptop.ro/reparatii-calculatoare) va va putea ajuta in acest sens rapid pentru a va continua activitatea in cel mai scurt timp. OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de depanari din Romania care a reusit in cei peste 10 ani sa multumeasca multi clienti datorita calitatii si profesionalismului de care dau dovada pentru fiecare calculator in parte. De curand au lansat si noul serviciu Premium Service, putand beneficia de transport gratuit atat pentru ridicare, cat si returnarea aparatului in cele mai sigure conditii.

Schimba pasta termoconductoare pentru o eficienta crescuta

Aceasta este recomandata a fi schimbata odata la cativa ani pentru a beneficia de o racire corespunzatoare a componentelor de baza. Mai ales placa video, procesorul si placa de baza pot fi influentate de caldurile excesive din timpul sezonului cald, ducand la inchiderea intregului sistem daca temperatura maxima este depasita. O puteti inlocui usor in momentul in care beneficiati de o curatare completa a prafului pentru a sta linistit atunci cand il folositi.

Elimina praful pentru a micsora sansele de defectare

Ventilatoarele interne ale PC-ului au rolul de a asigura o ventilatie corecta  si a scadea temperaturile atunci cand acesta este utilizat. In timp depunerea excesiva a prafului poate ingreua sistemul, ducand la imposibilitatea de a mai functiona si ulterior arderea componentelor. De aceea OnLaptop recomanda tuturor posesorilor de PC-uri, laptopuri sau sisteme All in one sa beneficieze de o curatare profesionista pentru a nu intampina probleme grave cu device-ul personal.

Upgradeaza sistemul pentru mai multa libertate

Pentru a-l putea utiliza cat mai mult timp puteti opta pentru un upgrade. Nu este necesar sa inlocuiti toate componentele, putandu-va bucura de viteza si performante mari doar daca inlocuiti urmatoarele piese:

-Memoria de stocare – vechiile HDD-uri au o durata de functionare mult mai mica decat noile modele aparute. De aceea il puteti inlocui cu un SSD care beneficiaza de o scriere si cititre mult mai mare, putand observa o diferenta clara inca din prima clipa de utilizare.

-Memoria RAM – suplimentarea sau inlocuirea placutei de RAM poate fi o solutie foarte buna, in acest fel putand utiliza mai multe programe in paralel fara sa mai intampinati erori sau rulari greoaie.

OnLaptop recomanda tuturor utilizatorilor de tehnologie sa nu incerce sa isi schimbe, repare sau sa curete propriul sistem deoarece acestea sunt realizate din componente sensibile si accidental se pot compromite alte piese sau chiar intregul sistemul. Tehnicienii lor sunt pregatiti sa va intampine cu solutii si servicii de calitate pentru a va bucura din nou de calculator multi ani de acum inainte la costuri reduse.