In crestere, multi i-au considerat pe Power Rangers cel mai epic grup de luptatori impotriva criminalitatii vreodata. Pentru mintea tanara, ei erau un grup de eroi remarcabili care au inmanat galant un raufacator salvator de lume celor rai. Ai urmarit episoadele de atatea ori, ai putea sa raspunzi la intrebari curioase despre istoria fiecarui ticalos si despre viata personala a fiecarui ranger, dar ce se intampla cu lucrurile care s-au strecurat prin crapaturile uimirii tale? Privind ca un adult, iti dai seama ca exista o multime de lucruri pe care nu le-ai observat – lucruri care sunt deseori demne si jenante. Acestea sunt fapte despre Power Rangers ale lui Mighty Morphin si lucruri ciudate pe care poate nu le-ati observat cand ati fost lipiti pe ecranul televizorului in copilarie.

Rangerului Negru ii lipsea un deget

Nu ai observat niciodata, dar ii lipseste 100% o cifra. Din fericire nu l-a impiedicat sa danseze si sa arunce mainile cu chituri pe obisnuit.

Distributia originala a fost platita doar 600 USD pe saptamana

Primele cateva sezoane ale lui Mighty Morphin Power Rangers au fost o mizerie absoluta din culise. Mighty Morphin Power Rangers a fost un spectacol non-sindical, ceea ce inseamna ca distributia nu a fost reprezentata de Screen Actors Guild, astfel incat producatorii nu au fost nevoiti sa le ofere actorilor niciun fel de protectie sau salariu echitabil. Drept urmare, actorilor li s-a platit foarte putin. 

Rangerul galben original nu era Trini

Asa este, primul Yellow Ranger a fost interpretat de fapt de o actrita latina, Audri Dubois , iar ea a jucat in primul episod. Dupa filmarea pilotului, ea a cerut mai multi bani si a primit cizma conform unui interviu TMZ cu Walter Jones . Apoi am primit-o pe Trini, care va fi mereu si pentru totdeauna singurul Yellow Ranger, vreodata.

Filmarile lui Zordon au fost filmate o singura data

Actorul care l-a interpretat pe Zordon,  David Fielding, a spus ca i-au inregistrat fata doar cateva ore si ca a terminat timpul pe ecran. Singurul lucru pe care l-ar face din acel moment este actiunea vocala.

Power Rangers s-au luptat cu Walter White de doua ori

Cu ani inainte sa joace intr-unul dintre cele mai indragite spectacole din toate timpurile, actorul din Breaking Bad , Bryan Cranston, a interpretat vocea pentru Might Morphin ‘Power Rangers . Au existat doua ocazii separate – o data pentru a juca un ticalos numit Snizzard, cealalta pentru a juca un ticalos, numit Twin Man. Fapt bonus: unii spun ca Blue Ranger, Billy Cranston, poarta numele lui Bryan.

Blue Ranger a renuntat din cauza homofobiei

Un interviu cu David Yost , care l-a interpretat pe Billy the Blue Ranger, a dezvaluit ca a parasit spectacolul dupa ce a fost abuzat verbal de distributie si echipaj care nu acceptau in mod deosebit homosexualitatea sa. El a sustinut ca hartuirea s-a extins de la toata lumea: de la creatori si producatori, la scriitori si regizori. Este o revelatie tulburatoare pe care nu am fi cunoscut-o niciodata ca fiind copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here