Ce femeie nu visează să aibă mâinile și unghiile perfect îngrijite? Astăzi femeile își doresc să fie originale și creative, mai ales pentru unghiile lor prețuite. Testează tehnica revoluționară, care a luat naștere în urmă cu câțiva ani, celebrele unghii cu gel.

De ce să îți pui unghii cu gel?

Cu condiția să fie aplicate corect, unghiile false în formă de gel respectă natura fragilă a unghiilor și a mâinilor. Gelul protejează unghiile naturale de agresiunile externe si eventualele lovituri. Prin urmare, unghiile tale sunt întărite. Gelul are o textură destul de vâscoasă, fiecare strat trebuie întărit sub o lampă LED sau UV. Mulțumită acestui material, unghiile cu gel nu sunt la fel de dure ca unghiile false acrilice. Prin urmare, sunt greu de spart și păstrează o latură flexibilă și suplă. Cu toate acestea, vor rezista până la 4 săptămâni dacă le acorzi puțină atenție și întreținere regulată. Unghiile cu gel garantează un rezultat foarte natural, cu un finisaj bombat, neted și strălucitor. Micul plus: mirosul gelului este mult mai puțin amețitor decât acrilul, deci este mai bine pentru căile noastre respiratorii și pentru sănătatea noastră în general.

Ce tehnici cu unghiile false cu gel?

Tehnica #1

Poți alege forma dorită de unghie, pătrată, rotundă, migdalată… Urmărește tendința fără a-ți deteriora unghiile naturale. Într-adevăr, pilirea lor fără a le respecta forma le slăbește. Unghiile tale moi și casante vor fi protejate. Dacă unghiile tale sunt scurte, despicate sau dacă le rozi, gelul este aliatul tău de frumusețe. Ieși în evidență făcând o extensie de unghii. Vei oferi mâinilor tale un adevărat makeover lungindu-le.

Tehnica nr.2

Pentru a-ți completa manichiura, adoptă nail art. Această artă de a decora și alcătui unghiile este la mare căutare astăzi. Perle, strasuri, foita de aur, piercing-uri, desene, tatuaje… procese noi își fac apariția în mod regulat. Unghiile de blană au fost remarcate chiar și în prezentările de modă. Moda unghiilor false nu a terminat să ne surprindă! Nail art este o adevărată disciplină artistică și aproape toate dorințele tale sunt realizabile cu acest kit unghii. Fă-ți unghiile adevărate opere de artă în miniatură și afirmă-ți stilul cu tot felul de fantezii.

Tehnica #3

Fie că este pentru o ocazie anume sau pentru viața de zi cu zi, unghiile false cu gel își vor ține promisiunile. Este necesar să pregătești bine unghiile pentru a le optimiza prinderea. Unghiile tale naturale vor continua, desigur, să crească. Din acest motiv poți efectua o umplere sau o îndepărtare completă.

Aceste servicii pot fi efectuate de orice nail stilist profesionist care își pun know-how-ul la dispoziție. Contactează-i dacă dorești să îți răsfeți mâinile cu aceste celebre unghii cu gel.