Unghii scurte, deteriorate, casante, moi… Ce-ar fi dacă ai apela la unghii false cu gel pentru a scoate în sfârșit o manichiură de excepție? Iti spunem totul despre această metodă pro.

Pentru a fi frumoasă până în vârful degetelor, nimic mai bun decât să-ți aranjezi unghiile cu unghii false. Astăzi, există multe tehnici pentru obținerea unor manichiuri frumoase. Și pentru că este esențial să știi totul despre unghiile false înainte de a trece la pas, să facem bilanțul tehnicii unghiilor cu gel fsm.

Unghiile false cu gel: ce sunt?

Pentru început, gelul – elementul principal al acestei metode – este o pastă transparentă, gata de utilizare, pe care expertul o va modela pe suprafața unghiei naturale pentru a obține rezultatul dorit și asta, înainte de a o trece pe sub o lampă UV. Gelul, care face parte din marea familie de produse acrilice, nu se usucă în aer liber, spre deosebire de rășina, concurentul său. Deci trebuie neapărat catalizat pentru a fixa forma și a da soliditate unghiilor false.

Unghii cu gel: pentru cine?

Există mai multe motive estetice pentru a apela la unghiile cu gel. Cel mai evident este să întărești (și să camuflezi) o unghie casantă, fragilă, moale, subțire, despicată și chiar roasă. Al doilea motiv induce dorința de a prelungi unghiile, aceasta se numește extensie. In fine, manichiura cu gel nu exclude pe nimeni. Prin urmare, este foarte posibil să mergi la un institut de infrumusețare pentru aplicarea unghiilor false chiar și atunci când unghiile sunt în stare perfectă.

Cum se fac unghiile cu gel?

Dacă materialul este gata de utilizare, nu este atât de ușor de manevrat. Prin urmare, este imperativ să mergi la un salon de manichiură pentru a-ți aplica unghii cu gel: pentru estetică mai întâi, pentru o ținere îndelungată apoi și în sfârșit, pentru siguranță (gelul acrilic poate provoca alergii dacă intră în contact cu pielea).

·Diagnosticul

Un bun profesionist își începe întotdeauna meseria cu o inspecție atentă a mâinilor pentru a oferi sfaturile sale valoroase. Tehnica aleasă, lungimea rezonabilă și finisajul preferat sunt, prin urmare, definite în acest moment.

·Pregătirea unghiilor

Esențial pentru aplicarea corectă a capsulelor și a gelului, acest pas constă în pregătirea și curățarea a ceea ce se numesc unghii naturale. Împinge cuticulele înapoi, îngrijește conturul unghiei și îl pilește… nimic nu este lăsat la voia întâmplării pentru a pregăti unghia pentru a primi gelul și a optimiza rezultatul estetic.

·Finisare

tehnicianul de unghii curăță și pilește totul pentru a obține forma unghiei (rotundă, pătrată, triunghiulară etc.) Apoi vine adevărata manichiură: lac simplu, lac semipermanent, ba chiar, nail art care sunt compatibile cu gelul. În funcție de fantezia aleasă, timpul de expunere poate fi mai mare. 

Sursa foto: freepik.com