Ce nu stiti voi este ca aseara a fost roblogfestul. Roblogfestul! A scris atata amar de lume incat eu, care sunt un blogger de o lene incompatibila cu titulatura si m-am trezit la 12…it’s too late. Dar daca tot ma trezii cu nasul in cea mai recenta aparitie pe tv a lui ecostin, hai sa povestim un pic si despre RBF.

M-am intalnit acolo cu atata lume, cu cata ma asteptam. Dar mai ales cu cata nu ma asteptam. Am descoperit vechi prieteni care intre timp si-au facut blog, cum ar fi Bujor, care btw are concert cu Butterflies In My Stomach joi tot in Fabrica, pe la 10. Cabral a stat retras, dar si cand am dat de el, am ras pentru o saptamana. Si m-am comvins ca trebuie sa-mi gasesc un loc unde sa ma reapuc de box, ca m-a prins cu garda jos. Foarte rusinos :-D. Printre altele, il citez “a, eram tineri”

Tot prin partea aia de Fabrica m-am intalnit cu o colega de la National Geographic care tocmai ce-mi facuse niste fotografii mai devreme in zi, venita cu Jeg, pe care l-au inghitit succesele mai tarziu. Tot asa l-am pierdut si pe Mihai de la Marie Claire prin nebunie pe acolo.

Cea mai mare parte a serii am fost pe la o masa langa bar unde se mai adunau necunoscuti ca Alex Brie, Orlando, Sorin Tudor.

Am fost live pe Netv, ocazie cu care am stat din nou x vreme fata in fata cu Adrian si Alina.

De Eugen si Tudor nu mai zic nimic, ca nu am tricou :)). Adobe, ofcorsea, prezent.

Am mai apucat sa stau de vorba scurt cu Greger, Buddha, Avionaru,Adrian Alexandra, Nihasa, Netboy, Piticu,Visurat, Gogu Kaizer, mi-am cunoscut un activ referrer si comentator, B0gdan, si evident mai sunt o gramada care imi scapa acum.

N-am vazut-o pe Andressa.

Fetele, Aura(care pleca la alta bauta), Miruna(care e legata cu ceva de laptop, ca-l are peste tot) si Ciupercutza(care a facut o miscare de imagine trimitand un baiat cu eticheta ei prin multime) au stat putin…

Am dat un autograf Calinei si am fost recunoscuta in mai multe randuri drept lamaie, aia care a fost la radio la Bobby, lol.
A da era si Bobby pe acolo :-D.

Pe De Ce m-am bucurat atat de mult sa il vad in sfarist, dar evident mi l-a furat Costin, sa-l poarte sanatos :-D.

Spre sfarsitul serii am ajuns la masa cu Zoso, Gramosii, a mai trecut cand si cand Dragos Novac, sufletul petrecerii (in sensul de organizator :-D), felicitari Dragos! si Igu. A trecut si Blogatu, unu dintre castigatorii serii.

Poze despre subiect, deocamdata furam de la Zoso. Vin si ceva filmulete, ca am filmat intreaga seara.

Am plecat pana la urma cu Zoso, care ne-a lasat la Rosetti fiindca muream de foame si am mancat o shaorma ale carei urmari grave se simt si pana in ziua de azi.

Doi mari bloggeri ai natiunii mi-au zis aseara ca ma iubesc, inainte sa se inceapa sa se bea. Nu dau nume ca ii rup nevestele acasa.
Ultimul cuvant l-a avut insa, evident, cel mai carismatic si popular blogger al tarii. Ihihih.