Industria manichiurii se dezvoltă foarte rapid și oferă în mod constant produse noi clienților, făcând ca soluțiile clasice să fie mai accesibile. Acest lucru este valabil atât pentru un kit unghii gel de bază, cât și pentru starter, pe care le poți cumpăra din magazinul online enails.ro, împreună cu alte accesorii pentru oja modern, unghii cu gel și manichiura clasică. Aici vei găsi întotdeauna un preț favorabil, în special pentru un kit unghii gel. Cumpărătorul primește într-un astfel de set mai multe elemente importante: baza, top coat, degresant, lampă UV, fixator, gel UV colorat etc. Trusele de pornire extinse oferă mai multe tipuri de geluri UV colorate, soluție pentru îndepărtarea ojei sau gelului, o lampă profesională mai puternică. Acesta este un mare avantaj pentru clientele care doresc produse de înaltă calitate, profesionale pentru a le utiliza în salonul de înfrumusețare. Cu un kit unghii gel, aplicarea este o sarcină foarte simplă pe care o poate gestiona fiecare clientă. În timp, va fi posibil să stăpânești metode mai complexe de lucru cu unghii gel și să lansezi o carieră profesională ca manichiuristă.

Cum să faci alegerea corectă?

Înainte de a comanda un kit unghii gel, ar trebui să te decizi cu privire la scopul acestuia, deoarece o manichiură profesională cu gel unghii, conține un set mai larg de produse, care nu va fi suficient dacă alegi un set pentru începătoare, mai ales dacă ești profesionistă și practici deja meseria de manichiuristă. Ar trebui să iei în considerare numărul de produse conținute, specifice muncii tale de profesionistă sau amatoare etc. Setul minim de bază poate fi cumpărat la un preț foarte rezonabil. Este suficient să aplici baza, stratul principal și să îl acoperi cu un vârf. Va avea si 1 sau 2 culori de start. Aplicarea gelului pe unghii nu duce doar la un aspect de lungă durată al unghiilor bine îngrijit. Această tehnologie de acoperire cu gel unghii contribuie la alinierea plăcii unghiei,  posibilitatea de a crește unghiile fragile, implementarea diferitelor idei în nail art. Manichiura se realizează în trei etape: îndepărtarea stratului vechi, pregătirea unghiilor și aplicarea unui strat nou. Fiecare etapă presupune prezența unor instrumente și mijloace auxiliare. 

Kit de unghii – Avantaje

Achiziționarea unui kit de unghii gata făcut are următoarele avantaje: kitul este mai ieftin și există tot ce ai nevoie pentru a începe. Produsele și materialele sunt așezate frumos și confortabil. Un kit unghii este mobil și ușor de transportat și de asemenea, ai capacitatea de a depozita uneltele în ambalajul furnizat. Catalogul magazinului online enails.ro prezintă o mare variabilitate de kituri de unghii și componentele lor. Ele pot fi completate independent cu alte produse pentru fetele pasionate de construcția unghiilor cu gel. Un kit de unghii poate conține produse pentru pregătirea plăcii unghiilor, pile de unghii pentru a crea forme frumoase, freze electrice cu duze, lampa UV/LED, geluri în diferite culori și nuanțe și multe alte produse.

Sursa foto: Freepik