Fiica legendarului cantaret Lionel Richie, Nicole, este convinsa ca o persoana din anturajul ei i-a legat norocul.

Se pare ca actrita Nicole Richie tine cu tot dinadinsul sa-si faca de rusine faimosul tata. Cunoscuta din reality-show-ul The Simple Life, in care a putut fi vazuta alaturi de buna sa prietena Paris Hilton, Nicole continua sa tina prima pagina a ziarelor de scandal.

Droguri si bautura

Dupa ce prima jumatate a anului 2006 si-a petrecut-o negand zvonurile conform carora ar suferi de probleme de digestie, spre sfarsitul anului a recunoscut ca are intr-adevar o problema, pe care spera sa o depaseasca cu ajutorul familiei. Ingrijorat de silueta in continua scadere a fiicei sale, Lionel Richie i-a promis rasfatatei blonde ca-i va face cadou o croaziera cu iahtul pentru ea si prietenii cei mai apropiati daca reuseste sa se mai ingrase un pic si revine la un regim alimentar sanatos. Din pacate, nu toate problemele actritei pot fi rezolvate prin generozitatea tatalui ei. In decembrie 2006, ea a fost arestata dupa ce a fost prinsa la volan sub influenta alcoolului si a drogurilor.

Desi a fost eliberata pe cautiune la scurt timp, procesul continua, Richie riscand cinci ani de inchisoare daca este gasita vinovata. Un aspect agravant este faptul ca domnisoara are antecedente, in 2003 fiind arestata si acuzata de posesie de heroina si de condus in stare de ebrietate.

Blestemul e de vina

Pentru ca necazurile ei nu se opresc aici, Nicole a hotarat sa ia masuri. Fiind convinsa ca seria de ghinioane din ultimul timp, inclusiv arestarea, despartirea de logodnicul sau, Adam Goldstein, sau moartea pisicii sunt rezultatul unui blestem, ea a angajat un vraci pentru a rupe vraja. Conform revistei Life & Stile, Nicole a platit 1.000 de dolari pentru ca un vrajitor sa-i curete casa de toate vibratiile negative. Potrivit aceleiasi surse, specialistul a incropit un ritual de doua ore in care a cantat, a dansat si a ars salvie in toate camerele apartamentului.

Sunt convinsa ca o persoana din anturajul meu mi-a facut o vraja, de aceea am avut parte numai de ghinioane in ultimul timp. Alta explicatie nu exista, a declarat Richie. Intr-adevar, numai un adevarat ghinionist este prins de doua ori la volan sub influenta alcoolului.