In timp ce lumea e preocupata cu treburi serioase, eu vreu sa revin la oile mele. Am mai zis si asta e, am o forma de psoriazis. E mai ciudatica, insa exista si ma impiedica sa folosesc de exemplu simpla crema de fata. Asta e cam iritant pentru o doamna ca mine, la 30.

Asa ca daca vreau si eu hidratare, rebuie sa apelez la cremele gandite pentru ten iritat, cneic,cu cuperoza sau mai stiu eu ce, sau la cremele speciale pentru psoriazis. Acelea insa nu sunt creme cosmetice per-se ci trateaza doar.

Asa ca am incercat diverse variante. Uneori a iesit mai bine,alteori mai rau. Acum insa testez ceva ce-mi da mari sperante. Balsamul pentru ten iritat de la Schrammek. L-as fi incercat mai demult, nu-i vorb, dar produsele Schrammek nu s-au gasit pana acum in Romania, cel putin nu am aflat eu. Stiam de ele din Austria, unde mi le-a recomandat o fatuca cu stare, care zicea ca a scapat de acnee cu ele.

Ce are asa smecher acest balsam? Pai inainte de toate, e colorant. Ca om cu tenul adeseori iritat si cu destule semne ramase pe fata de la vechile iritatii, pot sa ma dau cu aceasta crema in timpul zilei, fara sa mai folosesc fond de ten. Big, big plus.

Io folosesc de o saptamana, deci nu pot inca sa dau un verdict definitiv O sa scriu cate un post pe sapamana pana ajung la o concluzie  .

Deocamdata se vede asa: piele mult mai fina (mi se pare normal, devreme ce deobicei nu o hidratez), iritatiile mult diminuate, mai ales in zona tamplelor unde ma necajeau rau. Acoperire buna (chiar nu mai e necesar fondul de ten) si rezistenta.

Sper sa mearga fiindca daca merge, acest tubulet care nu e chiar ieftin (122 ron) mi-ar putea inlocui cremele pe care le tot testez+fondul de ten = mult mult mai scumpe.

P.s. Nu e post platit sau mai stiu eu ce. Pur si simplu am intrat in panica, cum ca la varsta asta trebuie totusi sa ma apuc sa dau cu ceva smac pe fata, si doresc sa impartasesc experienta in folosul persoanelor cu probleme de genul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here