Satula sa fie tinta numarul unu a ziarelor de scandal, frumoasa actrita a marturisit ca se gandeste sa renunte la cariera sa cinematografica.

Una dintre tinerele revelatii ale filmului mondial, Keira Knightley s-a saturat de viata in lumina reflectoarelor. La doar 22 de ani, tanara a jucat in peste 30 de productii si a fost nominalizata la cele mai importante premii din industria cinematografica: Oscar si Globurile de Aur pentru rolul din Mandrie si prejudecata. Insa cea mai mare cota de popularitate a castigat-o dandu-i viata lui Elizabeth Swan in seria Piratii din Caraibe.

Sunt slaba de cand ma stiu

Aflata la Londra pentru a-si promova cel mai nou film din seria Piratii din Caraibe, Keira a fost surprinsa de fotografi pe covorul rosu, intr-o rochie aurie Gucci, prin care i se vedeau coastele si formele nesanatos de suple. Din momentul in care pozele au fost publicate, presa a explodat acuzand-o pe actrita de anorexie. Knightley a negat imediat acuzatiile, explicand ca are destula experienta in domeniu deoarece si bunica, si mama ei au suferit de aceasta boala, dar ca ea nu se afla in aceeasi situatie.

Stiu ca nu este ceva cu care sa te joci. O iau foarte in serios, a declarat actrita. Intreaga atentie media din ultima vreme a coincis cu moartea unei adolescente care suferea de anorexie. In acelasi moment in care moartea lui Sophie Mazurek, in varsta de 19 ani, era foarte mediatizata de presa, Keira aparea in reviste promovand un look anorexic.

M-am simtit teribil. Pozele aratau ca si cum eu sunt adepta unui lucru cu care chiar nu sunt de acord. Sunt slaba de cand ma stiu. Desi des criticata pentru faptul ca ar fi adepta marimii zero, Keira a fost votata de nenumarate ori in fruntea clasamentelor celor mai sexy vedete.

Vreau o viata normala

Se pare ca volumul de munca din ultimul timp, precum si presiunea permanenta a presei au determinat-o pe frumoasa actrita sa renunte la cariera sa cinematografica. Am decis ca vreau o viata adevarata. Celebritatea este un lucru complet nebunesc. Ma gandesc sa merg mai departe si sa renunt la actorie, a marturisit Keira citata de ziarul britanic The Sun. Ea a continuat spunand ca vrea sa-si intemeieze o familie si sa aiba copii. In industria cinematografica faima dureaza o secunda.

Oamenii isi pierd interesul deoarece in fiecare zi apar chipuri noi. Momentan, eu sunt unul dintre aceste chipuri, maine probabil nu voi mai fi. Nu spun ca atunci cand se va termina voi fi bucuroasa, dar voi merge mai departe. Daca acest lucru te intristeaza, inseamna ca ti-ai gresit cariera, a marturisit Keira.