Jocurile de sex pentru cupluri vă pot ajuta să înțelegeți mai multe despre dorințele partenerului dvs. In plus, va pot ajuta sa aveti o viata sexuala mai implinita si mai satisfacatoare, iar acest lucru va poate consolida relatia de cuplu. Iata cateva dintre cele mai bune jocuri erotice pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce.

1. Draw-ul norocos

1. Fiecare partener scrie de la cinci la 10 întrebări sexy, fantezii sau dorințe pentru partenerul lor pe bucăți mici de hârtie separate (de exemplu, ați fi interesat să utilizați un vibrator cumparat de pe www.esexshop.ro în timpul sexului? “)

2. Îndoiți toate bucățile de hârtie și plasați-le într-un castron.

3. Ambii parteneri trag o bucată de hârtie din castron.

4. Ambii parteneri trebuie sa raspunda la intrebarea extrasa si mai apoi sa o si puna in practica.

Terapeutii spun că acest lucru încurajează noutatea și creativitatea, care sunt atât de importante pentru a stimula dorința. Este, de asemenea, modalitatea perfectă de a aduce in discutie unele fantezii pe care altfel v-ar fi fost rusine sa le mentionati.

2. Realizarea fanteziilor

Cum se joacă: Acest joc este vorba despre dinamica puterii și comunicare. Înainte de a începe, setați limitele personale și împărtășiți-le unul cu celălalt. Celălalt partener trebuie să răspundă fiecărei dorințe a celuilalt (în afară de limitele discutate). Acest partener nu poate face nimic decât ceea ce celalalt ii spune în mod explicit ce să facă. Conducătorul trebuie să dea instrucțiuni pentru activitatea pe care o doreste, inclusiv în detaliu despre modul în care doreste ca activitatea sa fie efectuată. Puteți schimba rolurile intr-o altă noapte sau chiar in aceeasi noapte.

Acest exercițiu jucăuș este fantastic pentru a vă ajuta să vă faceți mai bine să vă oferiți reciproc feedback și instrucțiuni, deoarece nu veți obține nimic de la partenerul dvs. decât dacă cereți în mod specific.

3. Faceți sex intr-o alta incapere

Una dintre cele mai frecvente plângeri ale cuplurilor este plictiseala sexuală. Dacă faceți întotdeauna sex în același loc (adică patul tău), lucrurile pot deveni o rutină. Facand sex intr-o alta incapere, cum ar fi baia sau bucataria, va va ajuta sa va imbunatatiti viata intima. Totodata, placerea va creste semnificativ si veti experimenta senzatii noi si extrem de fierbinti.

4. Insider’s Takeaway

Nu vă speriati dacă sunteți într-o rutină sexuală. Nu este permanent. Atâta timp cât depuneți efortul necesar, puteți sa amplificați din nou entuziasmul vieții sexuale. Un mod distractiv de a face acest lucru este cu jocuri sexuale. Experimentati cat mai multe și vedeți ce vă place cel mai mult. Dacă tu și partenerul tău doriti sa va imbunatatiti viata sexuala, atunci căutarea sprijinului unui terapeut sexual este o alta idee excelenta de luat in considerare. Nu uitati sa folositi lubrifiant pentru o experienta si mai placuta. De asemenea, jucariile sexuale pot fi si ele de un real ajutor atunci cand vreti sa adaugati sare si piper in dormitor. Optiuni exista, trebuie doar ca tu si partenerul tau sa aveti mintea deschisa pentru a incerca mai multe tehnici. elevtv.ro te invata si alte jocuri erotice pentru imbunatatirea vietii de cuplu.