Nu exista nici o indoiala ca fiecare dintre noi are cel putin o fantezie erotica. Ei bine, aceste fantezii ar trebui puse in practica pentru a putea sa avem o viata intima armonioasa. Multi barbati merg la ecorte pentru a satisface aceste fantezii, in timp ce multe femei nici nu indraznesc sa discute despre ele cu partenerii lor.

Ce sunt fanteziile sexuale?

O fantezie sexuala este o imagine mentala sau un gand care poate fi conectata la sex sau excitare sexuala. Cine poate experimenta fantezii sexuale? Toata lumea poate avea fantezii sexuale. Este normal sa nu aveti fantezii sexuale? Da! Exista o multime de oameni care nu au fantezii sexuale. Toata lumea are experiente si ganduri diferite. Cauta anunturi sex si petrece o noapte fierbinte cu o fata sexi care iti va satisface toate dorintele sexuale.

In ce forma vin?

Fanteziile pot fi o multime de lucruri diferite: scenarii specifice, despre o persoana, despre o activitate, etc. Chiar si amintiri despre situatii sexuale trecute sau scene din carti sau filme pot face parte din fantezii. Este orice lucru activeaza oamenii si ii face sa isi doreasca sex mai pasional si mai intens.

Ce inseamna fanteziile?

Fanteziile sexuale inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti. De cele mai multe ori, este vorba doar sa treziti dorinta si satisfactia erotica. Fanteziile sunt intr-adevar doar ganduri si nu devin mai mult decat daca reactionezi la ele, fie incercand sa le faci sa se intample, fie facand alti pasi pentru a intelege mai bine de unde provin.

Cand experimentam fantezii sexuale?

Fanteziile sexuale se pot intampla atunci cand va treziti sau chiar in visele voastre in timp ce dormiti. Se pot intampla atunci cand incercati sa va concentrati pe ceva sau sa se intample in timp ce sunteti acasa. Unii oameni vor sa isi satisfaca fanteziile sexuale cu nimfomane Brasov ca o evadare temporara din realitate, pentru a exprima si explora dorintele tabu, sau pentru relaxare si/sau pentru a face fata anxietatii.

Este rau sa ai fantezii cu privire la altcineva daca te afli intr-o relatie?

In timp ce poate fi confuz, sa ai fantezii cu altcineva in timp ce te afli intr-o relatie, este total normal. Nu puteti controla intotdeauna gandurile care va apar in cap sau sa decideti cu usurinta ce va activeaza. Diferenta este daca fanteziile tale cu curve Brasov incep sa afecteze relatia ta prin actiunile tale.

Cat de des se gandesc oamenii la fanteziile sexuale?

Unii oameni ar putea sa se gandeasca la fantezii deseori, altii doar ocazional, iar unii oameni nu o fac niciodata. Nu exista o regula neaparat in acest sens.

Cum opresti fanteziile sexuale nedorite?

Poate fi greu de controlat atunci cand ai fantezii sexuale nedorite. Unele tehnici pentru incercarea de a opri gandurile intruzive ar putea include:

Amintiti-va ca gandurile sunt doar ganduri. Nu sunt o reflectare a dvs. ca persoana sau a ceea ce doriti sa faceti cu partenerii. De asemenea, este greu sa fii responsabil de ganduri. Uneori se intampla la intamplare sau din cauza influentelor exterioare dincolo de controlul tau.

Uneori, dai gandurilor mai multa putere analizandu-le. Incercati sa recunoasteti fantezia cand apare, apoi poate faceti o pauza si inspirati adanc si intoarceti-va usor atentia spre altceva. Cu cat faci mai mult acest lucru, cu atat devine mai usor sa renunti la ganduri.

Incercati sa faceti o alta activitate care necesita mai multa atentie, astfel incat mintea dvs. sa nu poata rataci la fel de mult la gand. Aceasta ar putea include iesitul cu prietenii, scrierea versurilor tale preferate de melodii sau chiar gatitul.

Acestea sunt doar cateva sugestii. Daca descoperiti ca gandurile sunt prea greu de gestionat, puteti lua in considerare sa vorbiti despre ele cu un prieten, un partener, un adult de incredere sau chiar un terapeut.