Traim in era in care intalnirile online sunt foarte comune. Exista tone de aplicatii si se pare ca in fiecare zi apar mai multe site-uri de acest gen. Dar se pare ca ne-am adaptat la aceasta cultura a intalnirilor online si nu cred ca va disparea prea curand.

Intalnirile online sunt de fapt foarte grele si pot fi foarte incomode, sa fim pe deplin sinceri! Fara sa fi intalnit o persoana, trebuie sa stabiliti daca sunteti sau nu amandoi suficient de compatibili incat sa doriti sa mergeti la o intalnire reala. Una dintre cele mai bune modalitati de a determina cum vei face asta, este prin a pune intrebarile potrivite care te vor face oarecum sa te simti in largul tau.

Avand in vedere acest lucru, iata cateva intrebari, care speram ca va vor trimite in directia corecta daca sunteti sau nu pregatit sa intalniti persoana minunata cu care v-ati potrivi online!

Care este motivatia pentru a te ridica din pat dimineata?

Acesta este un bun inceput de conversatie pe un site de intalniri precum https://ematrimoniale.net  si unul care va incepe cu adevarat conversatia pe o nota mai serioasa. Toata lumea are ceva care ii motiveaza in viata si sa intrebi acest lucru o persoana, te va ajuta sa o cunosti mai bine si sa stii daca este potrivita pentru tine sau nu.

Care este cel mai bizar talent sau ciudatenie a ta?

Acesta este un lucru distractiv! Cu totii avem acel lucru despre noi care iese in evidenta si a afla ce face persoana respectiva unic si diferit este cu siguranta foarte distractiv. Daca persoana respectiva este dispusa sa va impartaseasca acest lucru, atunci puteti spune ca aceasta persoana este deschisa si primitoare.

Care este cel mai mare model al tau?

Toata lumea are pe cineva pe care il admira, asa ca aceasta este o intrebare generala buna pe care sa o adresezi celor din online. Puteti afla multe despre o persoana facand-o sa descrie pe cineva pe care il are drept model in viata.

Care este filmul sau carte preferata si de ce?

Aceasta ar putea fi o intrebare foarte neoriginala, dar este o intrebare clasica pentru un motiv. Oamenilor din Cluj le place sa vorbeasca despre lucrurile lor preferate, asa ca acesta este de obicei un bun spargator de gheata. Si, desigur, daca impartasiti oricare dintre raspunsurile in comun, cu atat mai bine!

Ce faci de obicei intr-o seara de sambata?

Aceasta este o modalitate simpla de a afla ce anume ii place persoanei respective sa faca in timpul liber. Fiecare raspuns vine cu propriile suisuri si coborasuri, totul depinde doar de gustul tau.

Care este un lucru de care esti cu adevarat pasionat?

Nu exista nimic mai interesant decat sa auzi pe cineva de pe un site de matrimoniale Cluj spunand despre pasiunile lui. Fata oamenilor se lumineaza si ochii lor sclipesc si pot vorbi pentru totdeauna despre acest subiect atunci cand ceva este cu adevarat special pentru ei. Acum, acest lucru poate fi in spatele unui ecran de telefon sau computer, dar atunci cand oamenii sunt cu adevarat pasionati de ceva, acest lucru se va simti chiar si dincolo de un ecran.

Care sunt unele dintre interesele tale?

Interesele si pasiunile pot fi lucruri total diferite sau se pot alinia cu pasiunile oamenilor, asa ca aceasta este o intrebare care merita pusa.

Sunteti religios?

In timp ce acesta ar putea fi un subiect delicat pentru unii, altii ar putea fi foarte deschisi la o astfel de discutie. O astfel de intrebare te poate ajuta cu adevarat sa vezi daca valorile unei persoane sunt similare cu ale tale sau nu sau daca esti capabil sa te aliniezi cu ele.