Dragii mei, va scriu aceste randuri de pe un laptop romanesc, chestie pe care nu credeam sa apuc a o zice vreodata. Un laptop subtireeeeelll, tras ca prin inel.

E la fel de subtire ca…nu stiu daca am termthin en de comparatie. E mai subtire decat smarphone-ul meu Glofiish E700, na. Thin enough?

Am primit Altro Expertbook de la Maguay pentru a-l testa, asta inseamna ca l-am desfacut, i-am activat Windows-ul si alte belel dinastea. A mers unsa treaba. Ecranul e super, wide si se vede bine de tot, webcamul e ok, tastaura e FOARTE ok, o spune cineva care de fel se ocupa cu scrisul repede si bine.

Ca fata, sincer, ma intereseaza mult cum arata, si de aratat, dupa cum puteti vedea arata foarte bine. Singura chestie care ma supara este faptul ca numele fiind atat de lung ocupa e cam intins pe capac…daaar, am inteles ca se poate customiza. Apropo de customizare, va pun si o poza cu ce am facut eu pe designmylaptop.ro

Puteti vedea configuratia pe linkul de mai sus. O sa mai scriu despre el, deocamdata am o nedumerire: am gesit ceva undeva si Windowsul imi da eroare de fiecare data cand il pornesc.

Intre timp, ma distrez cu el fiindca e mistocut rau. Si deloc scump, din cate vad.