Nimic nu umple o casă cu speranță și emoție, cum ar fi adăugarea unui decor de primăvară pentru a sarbatori sosirea vremii mai calde. Indiferent dacă sunteti in cautare de decoratiuni de primăvară de birou sau doriți să aduceți un decor de primăvară în camera de zi pentru a lumina spațiul de relaxare al familiei dvs., avem pentru tine ideile perfecte pentru a experimenta revenirea zilelor însorite.

Decoratiune interioara:

Perne rustice de primăvară

Profitați la maximum de mobilierul și accesoriile dvs. adăugând perne strălucitoare de primăvară pe canapele și scaune. Alegeti un set de perne cu temă rustică, care va arăta cu siguranță excelent într-un spațiu contemporan, cu ton neutru – un element perfect pentru decorul de primăvară al camerei de zi. Nu găsiți un loc pentru florile violete perfecte pe care le-ați adus acasă pentru a sărbători sezonul? Adăuga un raft plutitor cu accent macrame pentru o notă de eleganță și pentru a crea un loc convenabil pentru a stoca acele flori.  Pentru cele mai frumoase si atractive perne rustice de primavara, iti recomandam sa vizitezi https://cozzy.ro/.

Coroană artificială de eucalipt verde

Mulți oameni pur și simplu nu își pot completa decorul de primăvară fără o coroană artificiala de eucalipt verde. Aceasa este o modalitate excelentă de a adăuga un aspect luxuriant la fereastra bucătăriei sau oriunde altundeva doriți să creati un décor de primăvară.  

Pătură moale cu tematică de primăvară

Înlocuiți paturile întunecate și lâna confortabila cu o pătură cu tematică de primăvară care luminează dormitorul sau camera de zi. Având în vedere cât timp petrec mulți oameni acasă, o pătură de acest gen ar putea fi chiar o opțiune foarte bună, ca parte a decorului de primavara. Nu trebuie sa uiti nici de covoare care trebuie sa fie in ton cu restul decorului.

Set coș țesut

Coșurile fac un spațiu mai ordonat și frumos totodata. Umpleți unul dintre aceste coșuri țesute cu flori, umbrele sau alte articole pe măsură ce primăvara apare. Dacă aveți nevoie să stocați ceva, dar să îl accesați cu ușurință, luați în considerare un coș de acest gen pe care sa il incadrati în aspectul camerei dvs. În afară de a fi o idee excelentă de decor de primăvară, acest coș decorativ poate dura mai mult de un anotimp și poate fi un obiect de decor pentru casă pe tot parcursul anului, cu o utilitate excelenta.

Prosoape de bucătărie proaspete și luminoase

Ne plac lămâile și culoarea galben pentru bucătărie – un memento al aromelor proaspete, strălucitoare și al mirosurilor curate! Un set de prosoape de bucătărie cu imprimeuri cu lamai sunt o modalitate excelentă de a înviora bucătăria cu ceva util, înlocuind orice prosoape tematice din timpul iernii. Aceste prosoape de primăvară sunt perfecte pentru a lumina bucătăria si a te face si pe tine sa te simti extraordinar de bine.  

Sertar pentru condimente din bambus

Pentru cei care au depozitat toate condimentele într-un dulap sau pe un raft, luați în considerare un organizator elegant din bambus. Selectarea condimentelor devine o plăcere atunci când adaugă și un aspect plăcut spațiului dvs. din bucătărie. Această culoare de bambus ofera un strop de strălucire și este un plus pentru decorul dvs. de primăvară.