Un gel de constructie este un produs renumit pentru calitatea și ușurința în aplicare. În timpul unei manichiuri, servește drept bază pentru a asigura o mai bună prindere a unghiilor tale false. Durabil si rezistent, acest gel UV se poate intinde ușor, se usucă rapid și protejează optim unghiile împotriva pigmentilor. Saloanele profesionale îți pot oferi sprijin personalizat în alegerea celor mai bune geluri de construcție.

Particularitățile gelului de construcție

Gelul de construcție oferă mai multe posibilități care îți permit să optimizezi designul și aplicarea unghiilor false. Are o textură groasă care permite unui începător să lucreze la șabloane și forme. Este un gel autonivelant ultrarezistent care se aplică foarte ușor. În timpul catalizării, nu arde și nu curge. Acest gel UV este disponibil și în vâscozitate semi-fluidă. Acesta poate fi amestecat cu un strat monofazat roz sau opac pentru a camufla unghiile deteriorate.

Cu toate acestea, produsele cu vâscozitate fluidă sunt numai pentru tehnicienii de unghii. Cât despre începători, aceștia pot opta pentru un strat de construcție cu o textură groasă. Este recomandat pentru utilizare pe unghii naturale și capsule. Această bază catalizează folosind o lampă UV sau LED. În acest scop, se solicită sprijinul oferit de saloane pentru a găsi produsul potrivit.

Avantajele acestui strat de construcție

Gelul de construcție este un element important care serveste pentru a conferi o buna rezistență unei manichiuri de confecționare a unghiilor false în gel. Cu materialul său elastic și flexibil, utilizatorul reușește să lucreze cu ușurință forma unghiilor dorite: alungirea unghiilor false, formarea umflăturii pe unghiile naturale pentru o mai bună învelire. Consistența acestui strat de baza rubber este selectată în funcție de modelatori. Produsul gros are o anumită compactitate. In ceea ce priveste stratul de baza rubber semifluid, avantajul acestuia este ca este foarte ușor de manevrat. Se poate lucra cu o pensulă ca un lac tradițional. Astfel, este perfect pentru întărirea unei unghii naturale, cât și a unei unghii artificiale.

Acest gel de construcție este, de asemenea, ușor de aplicat. Catalizarea acestuia poate avea loc în două sau trei minute sub o lampă LED sau UV în funcție de grosimea acesteia. Această bază este în general transparentă, chiar roz, astfel încât culoarea naturală a unghiei poate fi acoperită. Un așa-numit strat de modelare „de camuflaj” este conceput pentru a-și unifica nuanța roz și a ascunde orice imperfecțiuni. Acest produs este, de asemenea, autonivelant, indiferent de textura lui.

Sfaturi pentru utilizarea corectă a acestei baze

Modelarea unghiei cu un strat de construcție trebuie facută cu cea mai mare rigoare. Acesta este un pas important în care formarea  unghiei bombate trebuie realizată în așa fel încât să optimizeze ținerea aplicării gelului pe unghie. Straturile de construcție sunt disponibile în diferite culori și mai multe vâscozități.