Iubim genele lungi si pline, dar uneori nu sunt atat de usor de realizat. Mascara nu ne da intotdeauna aspectul dramatic pe care il dorim pentru ocazii speciale, asa ca ne intoarcem la genele false. Desi ele pot fi un pic descurajante, exista o multime de trucuri pentru a fixa excelent genele false. Mai jos, am subliniat cateva sfaturi si trucuri pentru a obtine un aspect natural atunci cand utilizati gene false.

1. Atingerea genelor prea des poate sa le faca sa cada. De aceea, este foarte important ca odata aplicate, genele sa nu mai fie atinse absolut deloc. Chiar si atunci cand te speli pe fata, trebuie sa o faci cu mare grija. Poti sa vezi aici numeroase modele de gene false.

2. Aplicati mai intai machiaj: Cand aplicati genele false, amintiti-va intotdeauna sa aplicati machiajul in prealabil. Daca genele sunt aplicate inainte de machiaj, poate fi dificil sa plasati corect umbra dupa.

3. Exista multe optiuni: genele false nu vin doar intr-o forma sau dimensiune si exista multe optiuni de alegere. Exista gene naturale, genele pline, lungi, scurte si chiar individuale. Indiferent de ce cautati, exista gene false care vor functiona pentru dvs.

4. Realizati-le: genele false nu trebuie sa fie aruncate dupa fiecare utilizare. Daca rimelul nu este aplicat, utilizati pensete pentru a scoate excesul de lipici si pentru a reveni la litere originale. Cand se aplica rimelul, pur si simplu utilizati remoderul de machiaj pentru curatarea usoara a genelor. Vor arata la fel de bine data viitoare cand le-ai pus!

5. Nu sunt impermeabile: In timp ce acest lucru poate veni ca o surpriza, genele false nu sunt impermeabile. Pe pinkgirl.ro gasesti toate categoriile de gene false disponibile pe piata in prezent, si cum trebuie aplicate fiecare dintre acestea.

6. Genele false si extensiile genelor sunt diferite: genele false pot fi aplicate la domiciliu si numai pana cand le eliminati. Extensiile genelor, pe de alta parte, trebuie sa fie implementate de un profesionist si vor dura mult mai mult. Ele sunt lipite de genele existente pentru a crea o privire mai naturala si plina. Acestea pot fi mai scurte sau mai lungi, mai rare sau mai dese, in functie de preferintele fiecare femei in parte.

7. Taiati genele: genele false nu sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu fiecare ochi, asa ca uneori este nevoie de a si taia excesul, daca este necesar. Taierea genelor inainte de a le aplica va face procesul de aplicare mult mai usor.

8. Utilizati tehnica C-Forme: Inainte de a aplica, indoiti genele spre interior pentru a crea o forma C. Acest lucru va inmuia forma dreapta, facandu-le mai usor de aplicat, precum si sa creeze un aspect mai natural care sa se potriveasca cu linia de ochi. Facand acest pas usor, aplicarea genelor va fi mult mai simpla.

9. Adezivul contine latex: Pentru majoritatea oamenilor, aceasta nu poate fi o problema, dar pentru cei care sunt alergici la latex poate avea o reactie negativa la adeziv. La achizitionarea adezivului, nu uitati sa cititi intotdeauna etichetele pentru a va asigura ca toate ingredientele sunt sigure pentru utilizare. Poti afla mai multe si de pe libertatea.ro.