Datorită CBD, fericirea este în farfurie
Noua vedetă a bucătăriei se numește canabidiol. În brownies, éclairs, un fel de paste sau o pizza, pe lângă faptul că ne relaxează, această moleculă demonstrează astăzi că ne poate încânta și pe noi. Încă trebuie să știi să-l gătești conform regulilor artei…
Molecula despre care vorbește toată lumea la petreceri (și în restul timpului) desființează granițele. Ce să faci cu acest oaspete neașteptat în bucătărie? Citind blogurile de gătit, există o mulțime de lucruri -foarte bune-, sărate sau dulci.
În ulei sau flori CBD, CBD este, de exemplu, divin în produse de patiserie, precum brioșele sau prăjitura. Suficient pentru a oferi acestor clasici un lifting serios.
Însuși marele Philippe Conticini a fost tentat. În urmă cu câteva luni, le-a oferit clienților săi fericiți un sabayon spumant de citrice. O minune care a încântat papilele gustative în egală măsură cu pupilele și în care amărăciunea erbacee a CBD-ului a împins aciditatea citricelor, în echilibru potrivit. Nunta delicioasa!
CBD în bucătărie, instrucțiuni de utilizare
Un lucru este cert, acest nou ingredient stârnește curiozitatea. Te vei lăsa tentat? Dacă răspunsul este pozitiv, câteva clicuri pe magazinul nostru online vor fi suficiente pentru a-ți găsi materia primă: ulei CBD, rășini CBD, flori CBD etc.
În general, CBD poate fi amestecat în toate rețetele tale. Imaginația este singura ta limită. Depinde de tine să găsești doza potrivită, nici prea mult, nici prea puțin. Dacă nu ești obișnuit, începe cu câteva picături de ulei CBD, înainte de a crește treptat dozele, dacă este necesar.
Dar intuiția nu este suficientă, trebuie să cunoști și câteva reguli. Prima dintre acestea: CBD-ului îi plac grăsimile. Se amestecă cu ulei, crème fraîche sau unt, apoi va da tot ce este mai bun de la sine. De exemplu, îl puteți amesteca cu ulei de măsline pentru a aroma un fel de mâncare.
Ulei, flori, rășină… în fruntea scenei culinare
Uleiul CBD este gata de utilizare, deoarece este deja amestecat cu o substanță grasă. Prin urmare, este extrem de simplu de utilizat. Canabinoizii nu tolerează temperaturile ridicate, așa că este mai bine să-l adăugați în ultimul moment la preparatele dumneavoastră.
Folosirea florilor CBD necesită puțin mai multă tehnică. Trebuie sa le macinati, apoi sa le incalziti. Mai intai la cuptor, la 110-120°C pentru 30 de minute, apoi in tava, cu ulei sau unt, cateva minute. Acest fenomen are un nume: decarboxilare. Lasă-le să se răcească înainte de a le încorpora în rețetele tale.
Rășina, de asemenea, poate fi integrată în rețetele tale, în așchii sau prin topirea acesteia. Pentru o prăjitură mare, lăsați 1 până la 2 g de rășină.
Vestea bună? De asemenea, puteți face din CBD crumble, cristale (izolate) sau polen un nou domeniu de experimentare în bucătărie. Toate trei trebuie topite cateva minute intr-o tigaie cu ulei. Poti apoi impregna, de exemplu, ciocolata cu ea, pentru un fondant divin.
CBD, cânepă și altele
CBD, această moleculă extrasă din canabis, nu este psihotropă precum THC. Dar toți utilizatorii săi obișnuiți ne asigură: îmblânzește durerea, iar proprietățile sale calmante reduc anxietatea și luptă împotriva tulburărilor de somn. Cu alte cuvinte, avantajele fără dezavantaje. Când este integrat în mese bune, durează puțin mai mult până își face efectul. Dar nu este singurul care a scos scânteie în bucătărie.
Semințele de cânepă sunt, de asemenea, din ce în ce mai folosite. Membri ai clubului „super-alimente”, sunt bogate în proteine, minerale, vitamine și fibre. Presărate pe carne sau pește la grătar, nu au nimic de invidiat pe piper.
Partenerul ideal
Un cocktail, cu CBD desigur! Destul să prăjiți și să savurați, cu bucurie și bună dispoziție…